0 Točke

Zasebnost

Datum začetka veljavnosti: 1. avgust 2017

To obvestilo o zasebnosti razkriva prakse zasebnosti za EVER-POWER GROUP CO., LTD. in naše spletno mesto: https://www.ever-power.net. To obvestilo o zasebnosti velja izključno za podatke, ki jih zbira to spletno mesto, razen če je navedeno drugače. Obvestil vas bo o naslednjem:

  • Katere podatke zbiramo;
  • S kom je v skupni rabi;
  • Kako ga je mogoče popraviti;
  • Kako je zavarovan;
  • Kako se sporočajo spremembe politike;
  • Kako odpraviti pomisleke zaradi zlorabe osebnih podatkov.

Zbiranje informacij, uporaba in skupna raba

Smo edini lastnik informacij, zbranih na tej spletni strani. Imamo samo dostop do / zbiramo podatke, ki nam jih prostovoljno pošljete po e-pošti ali drugem neposrednem stiku z vami. Teh podatkov ne bomo prodali ali izposojali nikomur.

Vaše podatke bomo uporabili, da vam odgovorimo glede razloga, zaradi katerega ste nas kontaktirali. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami zunaj naše organizacije, razen če je to potrebno za izpolnitev vaše zahteve, npr. Za pošiljanje naročila.

Razen, če boste želeli, da ne, lahko stik z vami prek e-pošte v prihodnosti, da vam povem o akciji, nove izdelke ali storitve ali sprememb tega pravilnika o zasebnosti.

Vaš dostop do informacij in nadzor nad njimi

Kadar koli lahko onemogočite morebitne prihodnje stike od nas. Če se obrnete na nas preko e-poštnega naslova ali telefonske številke na naši spletni strani, lahko kadar koli storite naslednje:

  • Poglejte, katere podatke imamo o vas, če obstajajo.
  • Spremenite / popravite podatke, ki jih imamo o vas.
  • Naj izbrišemo vse podatke, ki jih imamo o vas.
  • Izrazite kakršno koli zaskrbljenost glede naše uporabe vaših podatkov

registracija

Za uporabo te spletne strani mora uporabnik najprej izpolniti obrazec za registracijo. Med registracijo mora uporabnik navesti določene podatke (na primer ime in e-poštni naslov). Te informacije se uporabljajo za stik z vami glede izdelkov / storitev na naši spletni strani, za katere ste izrazili zanimanje. Po svoji izbiri lahko navedete tudi demografske podatke (na primer spol ali starost) o sebi, vendar to ni potrebno.

Naročila

Informacije zahtevamo od vas na našem obrazcu za naročilo. Za nakup pri nas morate navesti kontaktne podatke (na primer ime in naslov za dostavo) in finančne podatke (na primer številko kreditne kartice, datum poteka veljavnosti). Ti podatki se uporabljajo za zaračunavanje in izpolnjevanje naročil. Če imamo težave z obdelavo naročila, bomo te podatke uporabili za vas.

Izmenjava

Z našimi partnerji in oglaševalci delimo združene demografske podatke. To ni povezano z nobenimi osebnimi podatki, ki lahko prepoznajo katero koli posamezno osebo.

In / ali:

Za pošiljanje naročil uporabljamo zunanje ladjarsko podjetje in podjetje za obdelavo kreditnih kartic, ki uporabnikom zaračunava blago in storitve. Ta podjetja ne zadržijo, ne delijo, ne shranjujejo ali uporabljajo osebnih podatkov za kakršne koli sekundarne namene razen izpolnjevanja vašega naročila.

In / ali:

Z drugo stranko sodelujemo pri zagotavljanju posebnih storitev. Ko se uporabnik prijavi na te storitve, bomo delili imena ali druge kontaktne podatke, ki so potrebni za zagotavljanje teh storitev tretji osebi. Te stranke ne smejo uporabljati osebnih podatkov, razen za namene zagotavljanja teh storitev.

Varnost

Peljemo varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov. Ko pošljete občutljivih podatkov na spletni strani, so vaši podatki zaščiteni online in offline.

Kjer koli zbiramo občutljive podatke (na primer podatke kreditne kartice), se ti podatki šifrirajo in nam jih varno pošljejo. To lahko preverite tako, da na dnu spletnega brskalnika poiščete zaprto ikono zaklepanja ali pa na začetku naslova spletne strani poiščete »https«.

Čeprav uporabljamo šifriranje za zaščito občutljivih podatkov, ki se prenašajo prek spleta, vaše podatke ščitimo tudi brez povezave. Dostop do osebnih podatkov lahko dobijo le zaposleni, ki podatke potrebujejo za opravljanje določenega dela (npr. Obračun ali storitve za stranke). Računalniki / strežniki, na katerih shranjujemo osebne podatke, so v varnem okolju.

Piškotki

Na tej strani uporabljamo "piškotke". Piškotek je del podatkov, shranjen na trdem disku obiskovalca spletnega mesta, ki nam pomaga izboljšati vaš dostop do našega spletnega mesta in prepoznati ponavljajoče se obiskovalce našega spletnega mesta. Na primer, ko za identifikacijo uporabimo piškotek, vam gesla ne bi bilo treba prijaviti več kot enkrat, s čimer prihranite čas, ko ste na naši spletni strani. Piškotki nam lahko tudi omogočajo sledenje in ciljanje interesov naših uporabnikov za izboljšanje njihove izkušnje na naši spletni strani. Uporaba piškotka na noben način ni povezana z osebnimi podatki na našem spletnem mestu.

Nekateri naši poslovni partnerji lahko na naši spletni strani uporabljajo piškotke (npr. Oglaševalci). Vendar nimamo dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi.

Moj meni

To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Upoštevajte, da nismo odgovorni za vsebino ali prakse zasebnosti takih drugih spletnih mest. Uporabnike spodbujamo, da se zavedajo, ko zapustijo naše spletno mesto, in preberejo izjave o zasebnosti katerega koli drugega spletnega mesta, ki zbira osebne podatke.

Ankete in natečaji

Občasno naše spletno mesto zahteva informacije prek anket ali tekmovanj. Udeležba v teh anketah ali natečajih je popolnoma prostovoljna in lahko izberete, ali želite sodelovati ali ne, zato razkrijete te podatke. Zahtevane informacije lahko vključujejo kontaktne podatke (na primer ime in naslov za pošiljanje) in demografske podatke (na primer poštno številko, starostno raven). Kontaktni podatki bodo uporabljeni za obveščanje zmagovalcev in podelitev nagrad. Informacije o anketah bodo uporabljene za spremljanje ali izboljšanje uporabe in zadovoljstva tega spletnega mesta.

Obvestilo o spremembah

Kadar se obvestilo o zasebnosti bistveno spremeni, določite, kako boste obvestili potrošnike.

Druge določbe, kot jih zahteva zakon

Zaradi zakonov, mednarodnih pogodb ali industrijskih praks se lahko zahtevajo številne druge določbe in / ali prakse. Na vas je, da določite, katere dodatne prakse je treba upoštevati in / ali katera dodatna razkritja so potrebna. Posebej upoštevajte kalifornijski zakon o varstvu zasebnosti na spletu (CalOPPA), ki se pogosto spreminja in zdaj vključuje zahtevo po razkritju signalov »Ne sledi«.

Če menite, da ne spoštujemo te politike zasebnosti, nas takoj pokličite po e-pošti na [email protected]

It pin na Pinterest